Agareum is een online gamingplatform voor meerdere gebruikers

Agareum is een cryptocurrency online gamingplatform voor meerdere gebruikers waarmee gebruikers live met elkaar kunnen spelen voor verschillende tokens die in elk spel kunnen worden opgehaald. De arena is een petrischaal waar cellen over verschillende obstakels bewegen om elkaar op te nemen en elkaar tokens te verzamelen. 

Spelers krijgen de mogelijkheid om hun tassen te vullen door middel van competitieve casual blockchain-games. Agareum is een uniek, innovatief, online gamingplatform waar u cryptografische fondsen kunt verdienen. Tijdens het gevecht met andere deelnemers van het platform kun je verschillende tokens krijgen. 
Het komt erop neer dat de spelinterface vergelijkbaar is met een petrischaal, waarbij deelnemers in chaotische richting rond verschillende obstakels bewegen, elkaar raken en verschillende tokens verzamelen. 
Bij Agareum geregistreerde spelers krijgen de mogelijkheid om op elk moment van de dag en overal ter wereld te spelen, waardoor hun portfolio wordt aangevuld. Het platform is gebaseerd op blockchain-technologie, dus alles is transparant, betrouwbaar en veilig.  

Wat is een gamerop? 

Simpel gezegd, Gamerop is een game-analoog van airdrop ™, waardoor verschillende startups en projecten (gerelateerd aan crypto-assets en tokens) de overdracht van munten of tokens rechtstreeks naar het Agareum-spelplatform kunnen resetten. En spelers die op hun beurt op het platform vechten, kunnen deze tokens verzamelen en hun portfolio aanvullen. Het is erg leuk en interessant, omdat iedereen met elkaar communiceert en zo een competitieve omgeving creĆ«ert!  

Hoe Gamerop werkt


Blockchain- of Crypto-projecten wijzen tokens toe voor ons platform en tegelijkertijd plannen we een bepaald aantal games met verschillende spelmodi. Nadat je Gamerop ™ hebt gestart, kun je inloggen en spelen tegen andere spelers terwijl je de chips van dit project verzamelt. Net als Airdrops kunt u met Gamedrops ™ een beperkt aantal tokens gebruiken, dus het vullen van zakken hangt af van het aantal spellen waaraan u deelneemt.  

Voordelen van Gamedrop

  1. Spelers kunnen verschillende tokens verdienen door eenvoudig op het platform te spelen. 
  2. Projecten die hun tokens op het Agareum-platform gooien, trekken meer aandacht van mensen, namelijk potentiĆ«le investeerders. 
  3. Alles is gebouwd op de blockchain. En dit duidt op de transparantie, betrouwbaarheid en onveranderbaarheid van de gegevens. 
  4. Demonstratie van de waarde en mogelijkheden van het hele netwerk. 
  5. Help loyaliteit te behouden en trek mensen aan voor de samenleving.  

AGR-token en ecosysteem

Spelers moeten AGR-tokens verzamelen en gebruiken om toegang te krijgen tot de platformfuncties, maar nog belangrijker, de aankomende Gamerops-spellen. 
Ons model vereist lage inzetten, maar consistente vereisten voor games die platformgebruikers moeten spelen om meer Gamerops ™ tokens te kunnen claimen naarmate er meer in-game chips worden uitgegeven. 

Het AGR-token zal op het hele platform worden gebruikt voor verschillende aankopen, transacties en toegang tot evenementen zoals Gamerops ™, maar het belangrijkste hulpprogramma moet worden gebruikt als een optelsysteem voor toegang, zoals weergegeven in het onderstaande diagram. 

Gegevens

  • Token: AGR (ERC20)
  • Tokenprijs: $ 0,005 
  • Totaal aantal tokens: 1.000.000.000 AGR
  • Gamedrop # 1 - 10.000.000 AGR  
  • Gamedrop # 2 - 10.000.000 AGR  
  • Gamedrop # 3 - 10.000.000 AGR  

Informatie


  • Website: https://agareum.com/
  • Whitepaper: https://agareum.com/WOA-World-Of-Agareum-v1.pdf
  • Spel: https://play.agareum.com/

  • De auteur

    Autore : tagir80
    Telegram username: @tuagir
    Your email : lovejisooya@gmail.com
    Profili : https://bitcointalk.org/index.php?action=profile;u=1256985
    Share on Google Plus

    About Mistertagir

    This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.

    0 coment�rios:

    Posting Komentar